Alumínium télikertet gyártunk és kivitelezünk az ország egész területén. Télikert építés kapcsán forduljon hozzánk bizalommal. Profi csapattal dolgozunk, ISO minősítéssel. Kérjen ingyenes árajánlatot, majd helyszíni felmérést a télikert, terasz beépítéséről.

Alumínium télikertet gyártunk és kivitelezünk az ország egész területén. Télikert építés kapcsán forduljon hozzánk bizalommal. Meglátja profi csapattal fog találkozni.

Alumínium télikertet

Alumínium télikertet gyártunk, ahol az üvegtetők fontos funkciója a belső terek védelme a külső környezettel, az időjárással szemben. Belga profilokat használunk.

Az üvegezett terek, üvegtetők napjaink építészetének lényeges elemei.

A hőszigetelt alumínium télikertek, üvegtetők fontos funkciója a belső terek védelme a külső környezettel, az időjárással szemben. A légzárás és a csapóeső elleni védelem mellett a belső tér hőmérsékletének védelme is fontos. A megfelelően kiválasztott, jó minőségű, hőhídmentes alumínium, műanyag nyílászáró rendszerek korszerű, speciális felépítésű üvegezéssel biztosítják a fűtési-hűtési energia lehető legjobb hatásfokát az épületekben.

Az alumíniumszerkezetű télikertek, üvegtetők esetén a jó hőszigetelés alapfeltétele a hőhídmentes kialakítás.

alumínium télikert és tető szerkezet
Alumínium télikert és tető szerkezet
harmonika ajtó
Harmonika ajtó

 Télikert fajtái:

[Diavetítés indítása]

Aliver 1000 alumínium télikert tető rendszer

Hőszigetelt tetőrendszer félnyereg, szegmensíves és nyeregtetők kialakításához alkalmas. A gerendák magassága 73 mm, maximális hosszúságuk üvegtábla esetén 2,0 m, polikarbonát táblák esetén 2,5 m. Alsó és felső végük alátámasztása speciális befogóval történik. A szaruvégek merőleges vágásúak, és közös síkban helyezkednek helyezkednek el. Ez a rendszer az egyszerűségének a praktikusságának köszönhetően nagyon népszerű. Tovább olvasom>>>

Aliver 1000 Aliver 1000

Aliver 2000 alumínium télikert tető rendszer

Alumínium télikertet gyártunk hőhídmentes tetőrendszerekkel, félnyereg és nyeregtetők kialakításával. A gerendaprofil magassága 105 mm vagy 125 mm. A gerenda maximális hosszúsága 105 mm-es magasságnál üvegtábla esetén 2,5 m, polikarbonát táblák esetén 3,0 m. A falcsatlakozó elem ill. az eresz –elem speciálisan profilírozott tokozat, ebbe csatlakoznak a derékszögbe vágott szaruvégek. A szaruvég – síkok egybeesnek.

Aliver 2000

Aliver 5000 tető rendszer

Hőszigetelt tetőrendszer félnyereg, szegmensíves és nyeregtetők kialakításához. A gerendák magassága 150 mm-es, maximális hosszúságuk üvegtábla esetén 3,6 m, polikarbonát táblák esetén 4,4 m. Az ereszt általános felhasználású acélprofillal lehet megerősíteni, és ez lehetővé teszi nagyméretű toló- vagy harmonika ajtók beépítését a tető alatti függőleges falba.

Aliver 5000

Aliver 6000  tető rendszer

Kiváló hőszigetelésű rendszer tetszőleges formájú tetőalakzatok építéséhez. A rendszer nagy előnye, hogy tető különböző felületein különféle hajlásszögek lehetségesek. A tető teherviselő elemei a tetősík fölött helyezkednek el, így a tábla elemek alulról egységes síkot képeznek.

Aliver 6000

Victorian plus alumínium télikert tető rendszer

Hőszigetelt télikert tetőrendszer. A rendszerben a gerendák magassága változó ( a profilok hosszának függvényében ) , a tetőszerkezet áthidalása 1,8-4,5 m. A szerkezetre jellemzőek a 90°, 135°, 150° törésszögek. A szarucsatlakozás az eresz – és a falcsatlakozó elemhez csuklópánttal történik. Lehetőség van mind az eresz alatti, mind a fölötte levő elemek díszítő elemekkel történő kiegészítésére is. (Díszgerinc, szerkezeti feszítőelemek, leeresztő vízcsövek beépítése) A rendszer tipikus formája esztétikai értéket képvisel, mely a télikert rendszerek között a magasabb színvonaltól a luxusig terjed.

Victorian Plus