Előtető

Előtető gyártása, szerelése ISO-val. A cégünk fő profilja a télikert gyártás, terasz beépítés, ebből eredően engedélyünkhöz tartozik az előtető gyártása, szerelése is, profi szakemberekkel. Teraszra előtető kedvezően, amit későbbi fejlesztéssel télikert is lehet. Teraszra elő tető kedvező feltételekkel.

Terasz elő tetők készítése szerelése is jó minőségi anyagból készülnek. Mi az acél váz helyett, alumíniumból gyártjuk az elő tető-t. Az elő tető sok mindent elárul a ház tulajdonosáról.

Az elő tető nem csak a lakás dísze, hanem nagyon sok funkciója van. A zuhogó esőben a nyári hőségben, téli hóesésnél nagy szolgálatot tesz. A múltban sok helyen alkalmazták a vas vázra épített a hullámpalát elő tető-ként. 

Ma inkább mi alumínium vázból építjük a terasz fedést, ami lehet a tetőn polikarbonát, üveg is. Mi már nem készítünk fából és vasból elő tető-t, mert nem időálló. A fedett terasz építését úgy tervezzük meg, hogy az későbbiek folyamán akár télikert is lehet belőle. A terasz tető fedés mára eltolódik az új megoldások felé. Még nem eléggé vagyunk fogékonyak az új megoldásokra, és ma is nagyon elterjedt a fa teraszfedésre, amit mi már nagyon sok helyen lebontunk, mert beázik, elrohadt a fa, megették a bogarak stb.

Tekintse meg videónkat!

Mi korszerű alapanyagból dolgozunk, és készítjük el az elő tető-ket. Az alumínium profilunkból elő tető-t, medencefedést, télikertet. teraszbeépítést, függönyfalat lehet gyártani. A télikert beszerelést is korszerű anyagokból készítjük.

Referencia képeink:

előtető gyártása -
elő tető Sopron
előtető gyártása -
íves előtető
előtető gyártása -
előtető Sopron
előtető kupola
elő tető kupola
kupola
elo-teto-ausztria
elo tető Ausztria
elo teto-ausztria
előtető Ausztria
balaton-elo - teto
Balaton-előtető
elo-teto-balaton
elő tető Balaton
elo teto-üveggel
előtető üveggel
teraszra elo teto
teraszra előtető
eloteto-építése
előtető építése
eloteto-keszitese
előtető készítése
eloteto-polikarbonattal
előtető polikarbonáttal
eloteo
elő tető szerelése

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az elő tető készítésére, gyártására kifejezetten alkalmas a Partner-Doors Kft. széles választéka, ahol minden stílushoz megtalálható az optimális választás. Az elő tető kialakításához a képeinken is megtalálható a különféle stílusok, de keressen bennünket, hogy részletesebben átbeszélhessük a megoldásokat az elő tető, függönyfal télikert gyártására. Az elő tetőről részletesen személyes elbeszélgetésen tudunk tájékoztatást adni a minőségről, árról, tervezésről.

Az elő tető formái lehetnek: íves, alakos. kerekített, sima tető.

A nagyobb elő tetőknél, főleg a terasz elő tetői, vagy kocsibeálló elő tetői, támasztó lábakkal van szerelve, alátámasztva. A fedett terasz tető szerkezete, felületi lezárása történhet polikarbonátból, üvegből, különböző panelekből is. Ingyenes árajánlat kérhető: e-mailben, vagy telefonon keresztül, amit az árajánlat kérő lapon megtalálhat. Kérjen ingyenes felmérést az árajánlatot követően.

Árajánlat kérés>>>>>>

Az egész országban dolgozunk, Budapest, Budaörs, Érd, Diósd, Pilisvörösvár, Üröm, Budakeszi, Dunakeszi, Szentendre, Pécel, Nagytarcsa, Pest megyében, Balaton környékén, és az összes megyei nagyvárosokban, Szlovákiában, Ausztriában egyaránt, és nagyobb elő tető-ket, kocsibeállót a helyszínre szállítva beszereljük.

 Elő tető-ket szereltünk Ausztriában, Budapest környékén, Balaton környékén, Sopronban, Magyarország sok más településein is.

Termékeink és szolgáltatás: télikert gyártás, télikertek szerelése, függönyfalak gyártása szerelése, teraszok beépítése, előtető építése, terasz lezárása, teraszok téliesítése, Télen is használható medencefedéssel, kocsibeálló gyártásával, stb. foglalkozik.

Mérnök kollégák az Árajánlat készítésétől a télikert, elő tető, teraszbeépítés tervezéstől a késztermék beszerelésig nyomon követik a terméket.

Köszönet, hogy átnézte a weboldalunkat. Tisztelettel várjuk megkeresését, árajánlatkérését.

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>