Pergola

A pergola rendszer ALIVER rendszerelemekből építkezik. A pergolák utólag árnyékolható, fedhető, akár télikert is lehet belőle. A pergola rendszeren belül a függőleges portálokhoz is használhatóak. Az üvegfalak alumínium profilja is hasonló elemekből készül.

Az alumínium profilok famintázatú felületkezelést is kaphatnak A profilok 16, 20 illetve 32 mm vastagságú üvegtáblák befogadására alkalmasak, az elemek alumínium tetőszerkezettel való lefedésére is megfelelőek.

Felhasználás: pergolák fedélszerkezete, nyitott oldalú teraszfedések.

kép

Pergola rendszer:

Ez a termékcsoport rendszeridegen acél- illetve faszerkezetek burkolására, kiegészítésére szolgál. A profilok fautánzatú felületkezelést kaphatnak. A kitöltés egy- vagy kétrétegű üvegtábla illetve polikarbonát tábla lehet. A rendszer tetőablak befogadására is alkalmas.

pergola redszer
pergola redszer

MC-Wal pergola rendszer

pergolak pergola tető profilok

Felhasználás: fából vagy acélból épített pergolák, teraszfedések, télikertek szerkezeteinek (felújító) burkolásához.

A pergolát utólag lehet árnyékolni, fedhető, akár télikert is lehet belőle. Pergolák gyártása és szerelése is feladatunk.

Bővebb információt kérjen kollégáinktól személyesen, e-mail-ben vagy telefonon.

Függönyfalak

Az építészeti tervezés egyik legfontosabb eleme a homlokzat. Az épületek arcát, megjelenését meghatározó elem.

Korunk építészete meghalad minden korábbi korszakot, technikai lehetőségei minden eddigit felülmúlnak. Az emberiség a 20. században a technikai fejlődés terén nagyobb távolságot járt be, mint korábban sok évszázad alatt.

A modern építészet megszületése a tudomány és technika a 20. század kezdetén bekövetkezett forradalmának folyománya a függönyfal. Az új építési anyagok és az alkalmazásukkal megépíthetővé vált mérnöki nagy szerkezetek szolgáltak alapul a transzparens építészet megjelenésére, amely transzparenciát csak előre tervezett, jól működő, speciális szerkezetekkel lehet biztosítani.

Az emberiség vágya a teljes átláthatóság, a fény utáni vágy, a természettel való legszorosabb kapcsolat megteremtése. Egyre gyakoribbak a merészebbnél merészebb homlokzatok, amelyek a gyártókat újabb és újabb fejlesztések elé állítják a függönyfal-akat.

A függönyfalak az épületek szerkezetéhez (általában födémekhez) rögzített függőleges homlokzatlezáró felületek, amelyek könnyű, megszakítás nélküli határburkolatot képeznek. Önmagukban állóan vagy az épületrészhez kapcsoltan egy normál fal valamennyi funkciójával rendelkeznek. A függönyfalat tartó függőleges alumíniumprofil (azaz lizéna) a két végén megfogva tartja a nyílászárót. A függönyfal lizénái között vízszintes alumínium profilok (gerendák), amelyek a függőleges bordákhoz (oszlopokhoz) vannak rögzítve. Folytatás az alumínium függönyfalak oldalon.

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>