Télikert beépítés Budapesten és télikert gyártás, szerelés az ország egész területén. Keressen meg minket, hogy Önnek is a lehető legjobb ajánlattal tudjunk szolgálni. Építse be teraszát télikerttel. Forduljon hozzánk bizalommal, több mint 1000 télikertet építettünk már.

Télikert beépítés Budapesten.

Télikert gyártás Budapesten, télikert beépítés az ország egész területén. ISO minősítéssel gyártunk és szerelünk télikertet.

Télikert beépítés Budapesten és környékén

Télikert szerelése teraszon

A télikertek lakófunkciójú változata a legelterjedtebb. Egyértelmű a célja:

  1. A télikert szerelése a lakást olyan térrel bővíti, amely közvetlen kapcsolatot tart a környező természettel és télen, nyáron kertként használható. A télikertek felfoghatjuk úgy is, hogy a lakásunkat megnyitják a kert, a természet felé. Ebben az esetben akkor beszélhetünk télikertről, amikor nem egyszerűen a homlokzat síkjában zárjuk le a lakóteret üveggel, hanem a homlokzat síkjából valamilyen módon és mértékben kilépve, megtoldjuk a lakóteret. Ez a megoldás az épületek tömegének formálásában, homlokzati tagolásában legalább olyan gazdagító, hatásos eszköz, minta belső tér élménye szempontjából.
  2. A télikertek belső kialakítását természetesen az alaprajzi méretek és rendeltetés határozzák meg. A legkisebb változatuk csak dísznövények elhelyezésére elegendő méretű.
  3. Kialakíthatunk olyan méretű télikerteket is, amelyek a lakótér szerves részei, elfoglalhatják a nappalinak közel felét a bútorokkal berendezve, vagy csatlakozhatnak a konyhához is, étkezőként kialakítva.
  4. Lehetnek önálló helyiségek is ülőgarnitúrával pihenés, beszélgetés és kellemes vendégfogadás céljára a pompázó, télen-nyáron zöld és virágzó növények között.
  5. A télikert szerelése esetén az ajtómegoldásokra is indokolt kitérni, és a lehetséges változatokat felsorolni, mert a határoló falak kialakításakor arra törekszünk, hogy kellemes évszakban, kellemes időjárás esetén a belső tér a lehető legnagyobb mértékben összenyitható legyen a természetes környezettel.
  6. A megnyitni kívánt nagy felület három problémát vet fel : egyrészt a nagy ajtószárnyak nyitott állapotban nagy helyet igényelnek, másrészt a nagy felületű ajtószárnyak mozgatása nehézkes lehet, de a legfőbb probléma a harmadik: a nagy ajtószárnyak jó záródását úgy kell megoldani, hogy se a csapóeső, se pedig az erős szél ne jusson be a belső térbe, ezért a télikert beszerelés minőségi munkát igényel.
  7. Télikert üvegfal ajtó fajtái: befelé nyíló bejárati ajtó, kifelé nyíló bejárati ajtó, egyszárnyú toló-bukó erkélyajtó, kétszárnyú toló-bukó erkélyajtó, harmonika ajtó, bukó-nyíló erkélyajtó.

A télikert szerelés télen sem akadály, mivel kiváló szakembereink munkáján nem fog ki a hideg idő. A hőszigetelt télikertek, a házak, a lakások, akárcsak az emberek, mind-mind mások, hisz eltérő igények és helyszíni adottságok figyelembevételével épülnek. A télikert a ház tükre, mely a természetet, a fényt, a megvilágosodást jelképező láncszemként teremt kapcsolatot a ház és a környezet között. A télikert szerelés a házzal történő összekapcsolás esetében nagyon fontos, a hő és vízzárás biztosítása.  A télikerteknek – akár kapcsoltak, akár az épülettel funkcionálisan egybeépültek-színeikkel, könnyed megjelenésükkel a világosságot, a fényt és a feltárulkozást kell hirdetniük.
Télikert szerelés egyik nagyon fontos eleme: befelé és kifelé nyíló bejárati ajtó beszerelés, egyszárnyú és kétszárnyú toló-bukó erkélyajtó beszerelés, harmonika ajtó beszerelés, bukó-nyíló erkélyajtó beszerelés. Télikert szerelés nagyon fontos tényezője a nyitásmódok minőségi beszerelése.