Télikert építése, télikert készítése az ország egész területén! Keressen fel minket télikert készítés kapcsán és mi elhozzuk otthonába az örök nyarat! Profi csapattal dolgozunk télikert építés terén és erre ISO minősítésünk van. Télikertet Magyarország minden városában építettünk.

Télikert építése országosan történik! Keressen fel minket télikert készítése és kivitelezése kapcsán és mi az Ön elképzelésével azonosulva megtervezzük, legyártjuk és beépítjük télikertjét!

Télikert építése

Télikert építése, gyártás, télikert készítés országosan. Télikert építés és kivitelezés, terasz beépítés mellett, medence fedés, elő tető gyártás is feladatunk.

Exkluzív hőszigetelt télikertek építése – ez a PARTNER-DOORS Kft fő törekvése és tevékenysége.

Télikert, télikertet szerelünk, nem csak Magyarországon, hanem Szlovákiában, Ausztriában, Németországban is. Télikert építés és kivitelezés, terasz beépítés mellett, medence fedés, elő tető gyártás is feladatunk.

télikert építés

­télikert, harmonika ajtó és medence bevilágító

A cégünk a hőszigetelt télikert építés mellett más területen is képviselteti magát. Gyártott és forgalmazott termékeink, szolgáltatásaink: télikert gyártás, télikert építés, angolakna, függönyfal, elő tető, nyílászáró, télikertek, szúnyogháló, toló-bukó erkélyajtó, harmonika ajtó, bejárati ajtó, erkélyajtó, medencefedés, teraszfedés, nyílászáró gyártás

Egészítse ki nappaliját egy szép, világos télikert résszel a virágok, egy asztal és egy ülőgarnitúra számára, melynek eddig sehol sem talált megfelelő helyet a lakásban!

A terasz „télen se – nyáron se” használható, ezért a télikert készítése előtt a jól tervezett szellőzésű, megfelelően árnyékolt hőszigetelt télikerttel, egy négy-évszakos új szobát nyer vele! Mennyibe kerül egy télikert és az árakat mi befolyásolja?

A medence, vagy a jakuzzi lezárására, legyen télikert építés a megoldás erre a problémára.

A hőszigetelt télikert egész évben használható és benne fürdőház kialakítás a családnak és a barátoknak is lehetséges. Télikertbe kerülhetnek a trópusi növények is a téli időszakra, pálmák, citromfa, orchideák és bármi, ami nem szereti a hideget.

Étterem vagy kávézó ideális kiegészítése egy szép télikert-rész. A télikert oldalfalak nyáron kinyithatók toló-bukó, vagy harmonika szerkezetekkel.

A télikert tetőre a túlzott felmelegedésre is van megoldásunk motoros karos napellenző valamint motoros redőny, illetve szövetes árnyékoló formájában.

A télikert építés esetében, optimális egy fix tetőszerkezet, és nagy tolóajtók az oldalakon. A télikert tetőbe opál polikarbonátot, napvédő üveget vagy sima üveget is lehet építeni, hogy a túl sok fény ne vakítsa el az asztaloknál ülőket, és csökkentsük a helység felmelegedését.

A vendégek és a család is legtöbbször a télikert-részben elhelyezett asztalokhoz szeretnének ülni a tér különleges hangulata miatt!

Az alumínium télikert a statikai jó tulajdonsága miatt, tető kialakítás és nagy felületek esetében nélkülözhetetlen>>>>

Fűtés

A jelszó: „konvenciós”, vagyis hőáramlással működő fűtéstípus!

Az álló levegő sokkal kevesebb nedvességet képes magában tartani, mint az azonos hőfokú mozgó levegő, így ha áll a levegő, sokkal nagyobb mennyiségű pára csapódik ki az üvegeken és a profilokon.

A radiátor, vagy a különböző hő-légbefúvók a leghatékonyabbak a télikert fűtésére.

Jó hőérzetet biztosít még a télikertben a hősugárzó, ami egy bizonyos körben koncentráltan melegíti az ott tartózkodókat. Ez főként éttermekben bevált módszer a hidegebb napokon.

A télikert építés során az oldalfalak mentén a padlóban elhelyezett szegélyfűtés szép és praktikus megoldás, de csak a légforgatós típus, mivel ez intenzíven áramoltatja a meleget az ablakok előtt, ami csökkenti az üvegekről sugárzó hideg érzetét, és megakadályozza a páralecsapódást.

Ugyanígy esztétikus lehet a télikert falak mentén szakaszosan elhelyezett kisméretű radiátorok sora.

Amennyiben a télikert üvegei közvetlen közelében valamilyen ülő tevékenységet tervezünk (étterem, dolgozóasztal…) javasolt parapetfal (téglából megépített lábazati fal) betervezése, vagy a télikertet 3 réteg üvegből kell készíteni.

A télikert készítése folyamán a parapetfal tervezésével az asztalnál ülőknek melegebb érezést nyújt, az így kialakuló belső párkány növényekkel, kisebb tárgyakkal díszíthető. A lábazati fal mögött a télikertben nagyobb radiátor is jobban elfér!

A télikert építés és fűtés megtervezését célszerű gépész szakemberre bízni, aki az üvegszerkezet általunk megadott hőtechnikai paramétereinek, a lakóépület meglévő fűtési rendszerének, az épület tájolásának, a télikert várható funkciójának, valamint az épület méretének függvényében tudja az ideális fűtéstípust kiválasztani, és azt a szükséges hőmennyiségre méretezni a télikertre.

Szellőztetés – megfelelő légcsere

A télikert készítésénél még a tervezéskor az egyik legfontosabb szempont a nyílászárók elhelyezése, és nem csak közlekedési szempontból! A cél a télikertnél, minél nagyobb nyithatóság a nyári időszakra! Télikert építés folyamán a nyílászárók kialakítása igazából csak pénztárcánk szab határt, mivel a legnagyobb nyári melegben a legkisebb légmozgás is számít és hűsítő érzést kelt a télikertben. Meleg levegőjű zárt térben nem sokáig bírjuk…

Más szempontból viszont a sok nyílászáró behozza az árát. Ez ugyanis a legolcsóbb módja a télikert légkondicionálásnak (bizonyos korlátozásokkal természetesen). Ha a télikertben „mindent kinyitunk”, akkor nincs is szükség a szellőztetésre, mivel szinte a szabadban vagyunk, csak a télikert tető van a fejünk fölött. Ez az optimális állapot, ezek a télikertjeink működnek a legjobban minden évszakban, árnyékolás és légkondicionálás nélkül.

A következő lehetséges mód, ha a télikert készítése folyamán a betervezett nyílászárókat jól helyezzük el, például az átellenes sarkakon, a legalacsonyabb és legmagasabb pontokon. Ehhez társulhat az épület mérete szerint számolt mennyiségű sávszellőző, melyeket a szerkezetekben az üveg alatti illetve feletti sávokban helyezünk el. Ezek nyitott és zárt állapotba kapcsolhatóak, de általában egész évben nyitva tartjuk őket, hogy egy minimális légmozgást az ablakok csukott állapota esetén is biztosítsanak.

Méretezett légkondicionáló berendezés kiegészítheti, illetve kiválthatja az eddig felsorolt lehetőségeket.