Télikert gyártás

Télikert gyártás és télikert beépítés az ország egész területén. A télikertek kivitelezése ISO minősítéssel. Keressen fel minket bizalommal. A télikertek gyártása szerelése profi szakemberekkel történik, ügyfeleink elégedettek a munka végeztével. Kérjen árajánlatot termékeink kivitelezésére.

Télikertünk az otthonunk éke. A természet egy kicsiny darabkája házunkban.

A télikertünk a lakásnak egy olyan sokrétű kikapcsolódást biztosító helysége, ami pihenést és nyugalmat biztosít tulajdonosának. A hőszigetelt télikert az az építmény, amely a lehető legtökéletesebb kapcsolatot biztosítja az épület és a természet között. Formájukban és kialakításukban egyaránt különbözhetnek egymástól. Lakás felújítás fontos része lehet.

Télikertek elterjedésük kezdetén még csak a módosabb társadalmi réteg luxus igényeit szolgálták. Manapság viszont bárkinek osztályrészül juthat akár egy szeletke dzsungel is. Ki ne szeretné a természet melegségét a hideg évszakokban is az otthonába csempészni? Erre a tökéletes megoldás ez a fajta lakótér bővítés, ház felújítás.

Télikert gyártás és teraszbeépítés kép

Nagyon hangulatos, igazi kis birodalmat alakíthatunk ki magunknak lakás felújításkor, ezzel a megoldással. Rendkívül jó érzés bent ülni a meleg kanapén, forró italt szürcsölve és nézni a hóesést a télikertben, mely körülvesz. Egyetért? Ne szalassza el sz alkalmat és keressen bennünket és mi segítünk megépíteni az elképzelését

A télikerttel napfényt és életet varázsolhatunk a véget nem érő, borús hónapok monotonitásába. Különleges atmoszférájával lehet lakásunk ékköve és a nyugalom szigete is egyben. A napfénynek hála elkerülhetjük az ebben az időszakban gyakori depressziót is, ezért is érdemes a teraszát beépíteni.

telikert-akcio - télikert gyártás
télikert akció
telikert-epitese - télikert gyártás
Télikert építése
telikertek - télikert gyártás
Télikertek

Télikert gyártás

Ez nem új keletű találmány, már évszázadokkal ezelőtt is megjelent, mint az egzotikus növények megfigyelésének és kutatásának „melegágya”. Sőt mihamarabb funkcionált házrészként, mint maga a fürdőszoba. A méretét a helyi adottságok határozzák meg, de minél magasabb a belső tere, annál kellemesebb és hangulatosabb időtöltést garantál, főként a melegebb, nyári időszakban, ennek megfelelően történik a gyártás is. Az alacsonyabb szerkezetű építményeket könnyebb kifűteni, nyáron nehezebb hűteni, míg a magasabb esetében ez pont fordítva történik. Ez abból adódik, hogy a bővítmények gyorsabban reagálnak a külső időjárási viszonyokhoz, mint maga a lakóépület, könnyebben hűlnek ki, és melegednek át, ezért a gyártás legyen szakember feladata.

télikertet szeretnék

Általános típusok:

  • Az épület tömegéhez kapcsolt épület, amiben a belső légtér független a lakóhelyiségtől
  • Épülethez bárhol kapcsolható, utólag bármikor telepíthető szokványos télikert
  • Az épület karakterébe fogalmazott télikert beépítés, melynek tetőzete a nagy tető síkjába esik, és a homlokfal is folytatólagos
  • Télikert gyártás és beépítés a lakáshoz kapcsolt légtérrel
  • Télikertünk mint kapcsolt étkező
  • Hálószoba, télikert jellegű teraszkapcsolattal
  • Lakótér a télikertben, avagy télikert a lakásban

A nyitás típusai lehetnek: befelé és kifelé nyíló bejárati ajtó, egyszárnyú és kétszárnyú toló-bukó erkélyajtó, harmonika ajtó, bukó-nyíló erkélyajtó, bukó-nyíló ablak.

A beszerelés a nyitásmódozatok miatt, nagy szaktudást igényel.

A télikert gyártás, hőszigetelés tekintetében:

Télikertek, teraszok kivitelezése műanyagból történik. Emellett viszont alumíniumból is készítünk télikerteket. tovább olvasom>>>>>> A kiváló hőszigetelésű műanyag profilokban, rozsdamentes acélmerevítések találhatók, amikben külső alumíniummerevítők látják el a plusz statikai szerepet.Ezért nagyon jó hőszigetelők.

Terasz beépítése, lezárása, hőszigetelt üveggel! A terasz felmérése után, a tervezés és a  gyártása következik, majd jöhet a beszerelés. Közvetlenül a gyártótól rendelje meg a télikertet!

Terasz beépítése

Télikertek készítése esetén közvetlen a gyártóval érdemes a kapcsolatot felvenni, mert a télikert építés folyamán, a felmérési gondokat közvetlenül saját, képzett szakemberei orvosolják. A gyártás német és belga alapanyagokból történik, de gyártunk jó minőségű ablakokat, ajtókat is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk megtisztelő jelentkezését!

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>