Télikert kivitelezés

Télikert építés, télikert kivitelezés profi szakemberekkel. Nagyon sok referenciánk van télikertek építése terén. Eltolható vagy harmonika üvegfallal építeni a télikertet, akkor beengedjük a természetet a lakásunkba. Medencefedés télikerttel az igazi, mert akár télen is használható.

A télikert kivitelezés szakszerűen, mert a télikert a ház szerves része, azaz még télen sem kell kilépni a lakásból, hogy élvezhessük a meleg, nyugtató természetet, miközben kint esik az eső, vagy hatalmas pelyhekben hull a hó.

Hova építsük télikertünket?

A házhoz épített télikert lehet a nappali meghosszabbítása, így megnöveli az életteret. Ha pedig nagyméretű, elhúzható toló-bukó erkélyajtókat tervezünk rá, nyáron „beengedhetjük” a kertet a lakásba, így az szinte észrevétlenül válik egyé a lakótérrel. A konyhából nyíló télikerttel kellemes reggeliző- és kávézósarkot nyerünk.

Mik a téli kert kivitelezés lépései?

Cégünk az üvegezett terasz beépítés során a megrendelővel együtt átgondolva, megtervezve és gondosan kivitelezve végzi a munkát.

A téli kert kivitelezés történhet modern nyílászárókkal például ablakokkal, bejárati ajtóval. Beépítő csapatunk tagjai bármilyen igényt és elképzelést képesek megvalósítani, hiszen rugalmasak vagyunk a télikertépítés, és teraszbeépítés során.

A munkálatok során mindig szem előtt tartjuk az adott épület műszaki állapotát, annak adottságait, mivel mérnökeinknek ez a hivatása.

Keressen bennünket és kérjen árajánlatot teraszbeépítésreteraszfedésretélikertépítésre, illetve előtető-készítésére.

Mire kell figyelni?

A télikert tervezésekor mindenképpen szakemberrel kell konzultálni, hogy álmaink és vágyaink mellett a terv az építési előírásokhoz és a technikai lehetőségekhez is igazodjon. Fontos szempont a megfelelő anyagok kiválasztása, de a jó hőszigetelésről és a fűtésről is gondoskodni kell.

A télikert kivitelezés, építés profi szakemberekkel végeztesse. Eltolható vagy harmónia üvegfallal nyitva a télikertet, beengedjük a természetet a lakásunkban.

A tervezés során különböző formájú megoldásokban gondolkodhatunk, figyelembe véve a ház formáját, az esztétikai szempontokat és nem utolsósorban a megvalósíthatóságot. De ne feledjük, hogy nem csak egy külön épület felhúzásával van lehetőség télikert kialakítására. A meglévő terasz egy részének, vagy akár az erkély beüvegezésével is gyönyörű, növényekkel dúsan beültetett területeket nyerhetünk.Téli kert kivitelezés-re kell építési engedélyt kérni ?

A hőszigetelt télikert építése bejelentés köteles, területe beleszámít a beépítettségbe. Minden esetben javasolt a területileg illetékes Önkormányzatnál érdeklődni. A télikert kivitelezés komoly szaktudást igényel, ezért bízza ránk a munkát.

terasz beépítése:

télikertek építése
télikertek építése
télikert kivitelezés
télikert kivitelezés

 

 

 

 

 

 

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>