Teraszbeépítés, terasz lezárása a gyártótól ISO minősítéssel profi minőségben. Álom télikert épülhet a teraszára, ha minket válasz a kivitelezésben. Kérjen árajánlatot, majd helyszíni felmérést mérnök kollégáimtól és mindenről tájékoztatják. Teraszbeépítés Magyarország területén, sőt még a határokon túl is.

 Terasz beépítése gyakorlott emberekkel, akik már legalább 1000 télikertet szereltek be. Terasz lezárása sok tekintetben előnyös. Tovább olvasom>>>>

Terasz beépítés mint a komfortnövelés eszköze

A terasz beépítés sokféle módon teheti komfortosabbá otthonát. A teraszbeépítés legnagyobb előnye, hogy az időjárás ezentúl semmilyen programot nem törhet derékba. A beépített teraszon elhelyezett virágok, cserepes növények mediterrán hangulatot csempésznek otthonába és a nagy üvegfelületek miatt extra fénymennyiséggel áraszthatja el otthonát javítva ezzel a lakók életminőségét. Tapasztalatból tudjuk, hogy az esős, borongós napokon a hangulatunk is sötétté válik. A szervezetünk boldogság hormontermelése összefüggésben van a napfényes órák számával.
A beépített terasz szinte mindig a család kedvenc közös helyiségévé válik és a családi baráti összejöveteleknek is helyet biztosíthat. Megfelelően megtervezett szellőztetéssel és árnyékolással négy évszakon át használható új nappali tulajdonosává válhat általa.
Előfordul, hogy medence vagy jakuzzi hosszabb időt át való használatára keresünk megfelelő megoldást. A télikert alkalmas a medence lezárására, lényegesen meghosszabbítva a használati idejét. Trópusi növényekkel valódi édenkertet varázsolhat sok kellemes órát biztosítva a családja és barátai számára.
Az éttermek és kávézók gyakran rendelkeznek terasszal amely sajnos ha teljesen nyitott, túlságosan ki van téve az időjárás szeszélyeinek és nem feltétlenül vonzó a vendégek számára. A terasz lezárása felturbózhatja forgalmát. A beépített terasz oldalfalai nyári időszakban nyithatóak toló vagy harmonika szerkezetekkel. Keressen bennünket az elérhetőségeinken:

Tel: 06 20 3366 902,  06 1 287 8100

teraszbeepites magyarorszag
teraszbeépítés Magyarország