Alumínium nyílászáró classic – Alumínium nyílászáró classic tulajdonságai!

Alumínium nyílászáró classic az alumínium nyílászáró termékcsaládunk, induló tagja. Az alumínium nyílászáró classic rendelkezik a hőszigetelés elvárásaival!

Alumínium nyílászáró classic
Temék jellemzők:

  • Ug = akár 0,8 W/m2K
  • Jó hőszigetelő képesség
  • Beépített hőhídmegszakító

 

Alu nyílászáró classic

Alumínium nyílászáróink termékcsaládjának első tagja a Classic. Ezen termékcsaládunk tagja rendkívül sok jó tulajdonsággal rendelkezik. Ez a termék az alumínium ablakok új generációja. Modern megjelenés kompromisszumok nélkül. A hosszú élettartamú, ellenálló ablakok egyesültek a jó hőszigeteléssel! 

A 2018-ban szigorított épület energetikai szabályoknak megfelelő ablak. Modern, letisztult megjelenésű, hőhídmentes szerkezet. Fehér vagy bármilyen RAL színben elérhető. Vagyis minden tulajdonsága az új generációs szabályozásnak és minden fajta igénynek tökéletesen megfelel! 

A mai ingatlanok építésében kimagasló szerephez jut a hőszigetelés, és a zajvédelem. alu nyílászáró classic. Az alu nyílászárók a legalkalmasabbak ezeknek az elvárásoknak a teljesítésére! Mivel ezek a termékek az alumínium profilnak köszönhetően remekül nyelik el a kívülről érkező hangokat, zajokat, nem mellesleg a hőszigetelő értéke igen magas! Új vagy meglévő ingatlanjában szeretne kevés fűtéssel is kellemes hőmérsékletet? Akkor építtessen alumínium nyílászárókat! A tulajdonságait ennek a termékfajtának lentebb találja!

Miben tér el az alumínium nyílászáró a hagyományos műanyag nyílászáróktól? Sok-sok tulajdonságban az alu nyílászárók magasan lekörözik a műanyag nyílászárókat! Kezdve itt a hangszigeteléssel. A műanyag ablakok jóval kevesebb hangot vagy zajt nyelnek el, mint az alu anyagból gyártottak. alu nyílászáró classic. A hangszigetelés után a következő tulajdonság amiben sokkal jobb az alu mint a műanyag, az a hőszigetelés. A mai világban gyártott műanyag ablakok is rendelkeznek hőszigetelő képességgel, viszont lényegesen kevesebb hőt tartanak meg a lakásban, házban, mint az alumínium, az anyaghasználatból kifolyólag!

További információkat a erről a termékfajtáról a további weboldalainkon talál:

nyilaszaro-gyartas.huablak-ajto-gyartas.hupartnerdoors.hu

Alumínium nyílászáró classic

Classic alumínium nyílászáró tulajdonságai:

– Üvegezés: Hagyományos, színes vagy akár hővisszaverő. Több mint 1000 variációban elérhető! 

– Biztonság: Opcionálisan választható biztonsági üvegek, biztonsági vasalat!

– Profil: Ellenálló alumínium profil, beépített hőhídmegszakítóval, kompromisszum nélkül.

– Hanggátlás: Opcionálisan hanggátló üvegezéssel és hanggátló tömítéssel is kérhető. (>45dB)

 

További alumínium termékeinket megtalálja a weboldalunkon, mint például alumínium télikert, vagy alumínium függönyfal!

Alumínium nyílászáró-ra kérjen árajánlatot most! Az ár ajánlat kéréshez kattintson ide!