Télikertet profin a gyártótól beépítve jó minőségben

Télikertet profin a gyártótól! Mi elkészítjük a hőszigetelt télikertjét, rövid határidővel. Télikertek most kedvező áron. Kérjen árajánlatot most! Télikert a gyártótól ISO-val.

Lehet a télikert alakos, íves, polikarbonát, hőszigetelt üveg, ami nyitás módban lehet harmonika ajtó, toló-bukó ajtó mi legyártjuk. Télikert Budapesten és környékén felkapott termék, de Sopronban és Győrben valamint az egész Országban szállítunk télikerteket. Kérjen árajánlatot és felmérést. 

Télikertet szeretne vásárolni, gyártatni, kivitelezni?

Jó helyen jár! Számunkra fontos a minőség és a megbízhatóság illetve nem utolsó sorban az ügyfeleink igényei! nekünk van engedélyünk a télikert gyártására, ISO minősítéssel rendelkezünk.

Ne ijedjen meg hogy székhelyünk Budapesten van ez nem jelent nekünk semmilyen problémát de Önnek sem. 
Az egész országban dolgozunk és mondhatni már az összes nagyvárosban és vonzáskörzetében van beépített télikertünk.

Vegyük példaképpen a következő településeket ahol megtalálhatóak a kezünk munkája, azaz a télikert beszerelése, teraszbeépítés, teraszra előtető stb.:
Télikert Budapesten valamint Sopron, Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Kőszeg, Siófok, Balatonszárszó, Balatonfüred, Keszthely, Győr, Kaposvár, Pest megye számos településein: Érd, Dunaharaszti, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Fót, Veresegyháza, Szentendre, Budaörs, stb.

Sok éves piaci jelenlétünknek köszönhetően fel sem tudjuk sorolni a referencia településeket.
Fontos számunkra hogy a leendő ügyfelünk meg legyen elégedve velünk ezért akár 500 kilométert is utazunk hogy felmérhessük télikertjét országon belül vagy kívül. Szállítunk Szlovákiába, Ausztriába és Németországba is.

Télikertet és teraszt beépíteni:

A télikert építés, terasz beépítés A-Z-ig legyen a mi feladatunk. Mérnökeink az árajánlat készítésétől kezdve felügyelik a gyártást, szerelést, télikert kivitelezését. A terasz beépítés lezárás a tervezés szerint kell megvalósulnia. Az elő tető építése, kocsibeálló készítése, medence fedése is az ISO minősítés szerint történik.

Az élet egyik alapvető feltétele a napfény, a napsugárzás. Nélküle a Földön nem lennének növények, amelyek közvetlenül és közvetve a táplálékunkat biztosítják, továbbá az élet másik alapvető feltételét, az oxigént termelik.

De nemcsak a napsugárzás fokozott hasznosításával magyarázható a növényházak, télikertek és napházak egyre nagyobb mérvű elterjedése, hanem az ember biológiai, sőt pszichológiai igényeivel is.
A télikerttel természetesen az a vágya, hogy több napfényt, zöld növényt és színes virágot lásson maga körül, bárhol is éljen és dolgozzon, akár nagyvárosban, akár kertes házban, vagy falun. A télikert a növényházak csoportjába tartozó üvegházak különleges változata.

Télikertet, télikertek részletesebben:

A hőszigetelt télikert elsődleges célja már nem a növénytermesztés vagy dísznövény nevelés, hanem olyan környezet létrehozása, amely az évszaktól, az éppen aktuális hőmérséklettől és napszaktól függetlenül biztosítja az ember számára a természet közelségét – állandósítja a növények, a virágok szépségét és a napsütés élvezetét.
Emiatt a télikertek kialakítása jelentősen eltér a növényházakétól. Mivel a télikerteknek állandó tartózkodásra is alkalmasnak kell lenniük, fűtésük, szellőztetésük, árnyékolásuk, határoló üvegfalaik hőszigetelése gondosabban és jobban megoldott.
Télikertet szeretne? Álmodjon bátran mi elkészítjük, beépítjük Önnek rövid határidővel kedvező áron. Ha most rendeli meg a télikertet, nagyon jó áron tudja megvásárolni, és a télikertjéhez ajándékot is kap.
Az eltérő rendeltetés az oka annak is, hogy a télikertben sok dísznövényeket, egzotikus növényeket helyeznek el főleg a kellemes hangulat megteremtése végett.
Télikertnek nevezzük az olyan épületrészeket és belső tereket, amelyeknek szinte valamennyi felülete üvegezett, így közvetlen kapcsolatot teremt a környező világgal, természettel.
A télikert Önálló építmény is lehet, de főleg az utóbbi időben amikor egy-egy épület megépítésére kevesebb terület áll rendelkezésre általában összeépülnek a lakóépülettel, sőt esetenként azok egyes helyiségével össze is nyithatók.
A télikertek esetében követelmény a megfelelő légzárás, mivel az egy-egy épülethez csatlakozó, azzal összeépített télikert lényegében nagy ablakként, üvegfalként is felfogható. Ebből következik, hogy a télikertek határoló felületeinek szélállóságára és légzárására vonatkozó előírások azonosak az épületek ablakaira és homlokzati ajtóira, vonatkozó előírásokkal. Télikert Budapesten és a környékén a felkapott mostanában.
 

Mit vegyek még figyelembe ha télikertet szeretnék?

 
A télikertek szabadon lévő szerkezeteinél a vízzáráson kívül a vízállóság is fontos tényező, mert a hosszabb ideig csapadékos időjárásnak kitett télikert üvegtető, polikarbonát télikerttető vagy üvegfal szerkezetében víz ne okozzon károkat.
Ebből a szempontból a télikert üvegtetők, polikarbonát tetők kialakításához az alumínium és műanyag profilszerkezetek a legalkalmasabbak.
Az igényes télikertek tetőzetének a vízállóságon kívül jó hőszigetelő képességgel is rendelkeznie kell.

A télikertek sokrétűen, a lakás bármely kikapcsolódást, pihenést szolgáló helyiségként használhatók. A télikert az az építmény, amely a lehető legtökéletesebb kapcsolatot biztosítja az épület és a természet, a kert között.

Télikert kivitelezések:

telikert-kivitelezese - télikertet
télikert kivitelezése
telikert-tolo-ajtoval - telikertet
télikert toló ajtóval
telikertek - telikertet
télikertet szerelni
telikertek-epitese - telikertet
Télikertek építése

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Számos szempont szerint csoportosíthatnánk a télikertet:

Anyagaik, szerkezeti megoldásuk, formai kialakításuk szerint, ám ily módos változataik nem különülnek egyértelműen, hiszen többféle anyagból, szerkezeti megoldással építhetők, formai kialakításuk is sokféle lehet. Lehet íves alakos, ami tetszik Önnek mi elkészítjük.

Legcélszerűbbnek az látszik, ha a télikertet feladatkör szerint csoportosítjuk:
  • Az épület tömegéhez kapcsolt télikert, ahol a belső légtér független a lakóhelyiségektől
  • Épülethez bárhol kapcsolható, utólag bármikor telepíthető szokványos télikert
  • Az épület karakterébe fogalmazott télikert, melynek tetőzete a nagy tető síkjába esik, és a homlokfal is folytatólagos
  • Télikert lakáshoz kapcsolt légtérrel
  • Télikert mint kapcsolt étkező
  • Hálószoba télikert jellegű teraszkapcsolattal
  • Lakótér a télikertben, avagy télikert a lakásban

A télikertek lakófunkciójú változata a legelterjedtebb. Egyértelmű a célja:

A lakást olyan térrel bővíti, amely közvetlen kapcsolatot tart a környező természettel és télen, nyáron kertként használható.
A télikertet felfoghatjuk úgy is, hogy a lakásunkat megnyitják a kert, a természet felé.

Ebben az esetben akkor beszélhetünk télikertről, amikor nem egyszerűen a homlokzat síkjában zárjuk le a lakóteret üveggel, hanem a homlokzat síkjából valamilyen módon és mértékben kilépve, megtoldjuk a lakóteret.

Ez a megoldás az épületek tömegének formálásában, homlokzati tagolásában legalább olyan gazdagító, hatásos eszköz, mint a belső tér élménye szempontjából.
A télikertek belső kialakítását természetesen az alaprajzi méretek és rendeltetés határozzák meg. A legkisebb változatuk csak dísznövények elhelyezésére elegendő méretű. Kialakíthatunk olyan méretű télikerteket is, amelyek a lakótér szerves részei, elfoglalhatják a nappalinak közel felét a bútorokkal berendezve, vagy csatlakozhatnak a konyhához is, étkezőként kialakítva.

Lehetnek önálló helyiségek is ülőgarnitúrával pihenés, beszélgetés és kellemes vendégfogadás céljára a pompázó, télen-nyáron zöld és virágzó növények között.
A télikertek ajtómegoldásaira azért indokolt kitérni és a lehetséges változatokat felsorolni, mert a határoló falak kialakításakor arra törekszünk, hogy kellemes évszakban, kellemes időjárás esetén a belső tér a lehető legnagyobb mértékben összenyitható legyen a természetes környezettel.
A megnyitni kívánt nagy felület három problémát vet fel: egyrészt a nagy ajtószárnyak nyitott állapotban nagy helyet igényelnek, másrészt a nagy felületű ajtószárnyak mozgatása nehézkes lehet, de a legfőbb probléma a harmadik: a nagy ajtószárnyak jó záródását úgy kell megoldani, hogy se a csapóeső, se pedig az erős szél ne jusson be a belső térbe.

Télikertet üvegfal ajtóval, ajtók fajtái.

Befelé nyíló bejárati ajtó, kifelé nyíló bejárati ajtó, egyszárnyú toló-bukó erkélyajtó, kétszárnyú toló-bukó erkélyajtó, harmonika ajtó, bukó-nyíló erkélyajtó. A télikertek, a házak, a lakások, akárcsak az emberek, mind-mind mások, hisz eltérő igények és helyszíni adottságok figyelembevételével épülnek.

A télikert a ház tükre, mely a természetet, a fényt, a megvilágosodást jelképező láncszemként teremt kapcsolatot a ház és a környezet között.

A télikerteknek, akár kapcsoltak, akár az épülettel funkcionálisan egybeépültek-színeikkel, könnyed megjelenésükkel a világosságot, a fényt és a feltárulkozást kell hirdetniük.
Terasz gondok? Télen hideg nyáron meleg? Télikert gyártás és beszerelés! Terasz beépítés! Télikertet mindig körültekintően kell szigetelni, gyártani, kivitelezni.

A télikertet mindig szakember mérje fel, hogy minden részletről lehessen beszélni. Mennyiben kerül egy télikert?


Télikertet Magyarország bármelyik területére tudunk építeni, tudunk menni felmérni, szerelni, beépíteni.

 

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>