Télikert kivitelezés Magyarországon

Télikert ára

Ezeket a tényezőket fogjuk most megvizsgálni:

Fajták

Mobil és szétszedhető: Hátránya, hogy nem hőszigetelt. Télre nem a legjobb megoldás, mert kevésbé használható, mint a fixen rögzített.

Fixen rögzített: Az oldalai szinte bármilyen ajtótípussal variálhatók. lehet alumínium profilból a váz a tető, de kisebb télikertek esetében lehet műanyag is a szerkezetek, de alumínium külső merevítővel van ellátva statikai szerepe miatt.

Borítás anyaga

Üveg: Több mint 200 féle üveg típus létezik. Hőszigeteltség szempontjából lehet több réteggel is választani. A legnépszerűbb az átlátszó, a katedrál, a biztonsági valamint a reflexiós üveg.

Polikarbonát: Opál, víztiszta, és bronz színekből lehet választani.

Hőszigetelés

A hőszigetelés a télikert árak esetében a két réteg és három réteg üvegezés az általános, hőszigetelési értéket is befolyásolja. Minél több réteg van, annál magasabb a hőszigetelési érték.

Paraméterek

Hosszúságszélesség és magasság. Ezt általában nem kell mélyebben kifejteni, azonban azt érdemes tudni, hogy egy nagyobb télikert fajlagosan azaz négyzetméterenként olcsóbb, mint egy kisebb.

Nyitási módozatok

Az alábbi nyitási módozatok közül lehet választani, melyik mind befolyásolják az árat: nyíló ablak, bukó ablak, bukó-nyíló ablak, erkély ajtó, bejárati ajtó, toló ajtó, toló-bukó ajtó, harmonika ajtó. Árajánlatkérés itt!

Hőszigeteltség

A legfontosabb tényező hőszigeteltség szempontjából az üvegezés, mivel felületileg ez foglalja a legnagyobb helyet. A hőszigetelt üvegnek rengeteg változata van (több mint 200 féle), ezért mielőtt kiválasztja az üvegezés típusát télikertjébe, azelőtt informálódjon a témában.

Műanyag profilok: 5-8 kamrás profilokból gyártunk legtöbbször, ez alól természetesen vannak kivételek. Érdemes tudni, hogy minél több kamra van, annál magasabb a hőszigeteltség értéke.

Alumínium profilok: Hőhíd-mentes profilokból gyártunk a hőszigeteltségi érték fokozása végett. Előnye a statika, mivel strapabíróbb, masszívabb, mint a műanyag profil. A télikertre árajánlatkérés itt!

Színek

Bármilyen fahatású szín és bármilyen RAL szín választható, a vázszerkezethez. Alumínium és alumíniummal erősített műanyag esetében egyaránt.

Termékeinkre az árajánlatkérés most ingyenes az alábbi űrlap kitöltésével!

Télikert árajánlatkérés lehet, elő tetőre, medencefedésre, kocsibeállóra, nyílászárókra, árnyékolóra, stb. Beltéri ajtóra itt kérjen árajánlatot.

Télikert árajánlat kérést követően, keresni fogjuk Önt, hogy részletesebb információhoz jussunk.

Ajánlatkérés
Kérjen tőlünk ajánlatot és mi pár napon belül visszajelzünk.

  Az Ön adatai:

  Név*

  Email cím*

  Telefonszám*

  Beépítés helyszíne*

  Télikert méretek*:

  Hosszúság*

  Szélesség*

  Legnagyobb magasság*

  Kép feltöltése (maximum 25 MB, png, jpg, jpeg vagy bmp lehet)*:


  Színe*:

  Megépítendő oldalak száma*:

  Tetőre szükség van?*:

  Üzenet és kiegészítő információk


  Írja be a képen látható karaktereket:

  captcha
  az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

  *kötelező adatok melyek az árajánlat készítéshez elengedhetetlenek

  Ha bővebb információra van szüksége télikert árajánlatkérés kapcsán, esetleg kérdése adódna, felteheti a partnerdoors@gmail.com e-mail címen vagy a 0620/336-06-43 -as telefonszámon!

  Felmérés, tanácsadás is ingyenes a termékeinkre: Medencefedés, elő tető, télikert, teraszbeépítés, kocsibeálló,

  Munkakör:Árajánlat készítő mérnök
  Értékesítő
  Árajánlat készítő mérnök
  Értékesítő
  Vezető
  Telefonszám:+3620-385-9156+3620-596-6074+36 (20) 336 0643
  Beszélt nyelvek:Magyar, angolMagyar, angolMagyar
  E-mail:partnerdoors@gmail.compartnerdoors@gmail.compartnerdoors@gmail.com

  A termékeinkre szerződés kötés esetén további ajándékot adunk. Érdeklődjön az irodánkban személyesen az ajándék felől is.

  Akik már élvezik munkánk eredményét

  Amióta beköltöztünk a házunkba, szerettünk volna egy télikertet. Sok céget megnéztünk, mielőtt Önöket választottuk és nem csalódtunk: minőségi munkát kaptunk barátságos áron, kedves emberektől. Köszönjük!
  Tóth László
  Jó időben egész nap a medencénkben töltjük az időt, szerettük volna, ha egész évben tudjuk használni, ezért döntöttünk úgy, hogy befedetjük. Precíz munkát kaptunk és nem is kellett rá sokat várni!
  Juhász Csilla
  Nagy álmom volt a télikert, de nagyon furcsa a házunk alaprajza, nem tudtam, hová is férne el? Kértünk egy árajánlatot és a helyszíni felmérésen nagyon jó ötletet kaptam! Nem volt kérdés, hogy megrendeljem-e!
  Kovács István