Alumínium nyílászáró Unique – Alumínium nyílászáró unique profi ismérvei

Alumínium nyílászáró unique az alumínium nyílászáró termékcsaládunk, zászlós hajója. Az alumínium nyílászáró unique legkimagaslóbb hőszigetelés értékkel bír!

Alumínium nyílászáró Unique

 


Újdonság!

Alu nyílászáró unique jellemzői:

  • Ug = akár 0,4 W/m2K
  • szinte 0 hővesztés
  • Kiváló hangszigetelés

 

Alu nyílászáró unique

A unique termékünk az alumínium termékcsaládunk zászlóshajója! Minden szempontból kimagasló teljesítményt nyúj! Hőszigetelés terén szinte nulla hővesztés, az magas szintre fejlesztett alumínium tokoknak köszönhetően! Ennek a termékünknek agyártásánál magas hangsúlyt fektetünk erre a képességre és ennek köszönhetően a hőmérséklet megtartására is! Alu nyílászáró unique a hőszigetelés mellett kiváló hangszigetelő is!

A Unique nyílászáró termékünk a legmagasabb hő- és hangszigeteléssel ellátott ablakunk, a legkiválóbb Partner-Doors termék. A legmagasabb hőszigetelési követelményekkel épülő, modern házak kötelező darabja!

Képzeljék el, hogy egy forgalmas út mellett laknak. A sima műanyag nyílászárók valamennyire szigetelik a hangot is, viszont az alu nyílászáró unique termékfajtánk becsukáskor az útról jövő zajokat, hangokat teljesen megszünteti és belülről nem is lehet hallani ezeket! Ezért bátran jelentjük ki, hogy ez a termékfajtánk kiváló hanggátlást nyújt Önnek! Az anyaghasználatának köszönhetően igen magas szilárdsággal rendelkezik.

Elegáns vonalvezetésű, modern megjelenésű ablak, amely az ingatlanja vagy lakása ékkövévé válhat! Ez a termékfajta nálunk rengeteg, több száz színben és árnyalatban elérhető! Ennél a termékünknél külön kiemelt figyelmet fordítunk minden egyes gyártási folyamatra, amelyet ISO minősítéssel ellátott ellenőrzési rendszerek segítenek végrehajtani! Ezzel tudjuk elérni mind azt a pozitív hatást, amelyet ez a nyílászáró tud!

Ezeket összevéve bátran jelenthetjük ki, hogy az alu nyílászáró unique magasan a prémium nyílászárók közé tartoznak, melyet elérhető áron kínál cégünk, a Partner-Doors Kft.

További információkat a erről a termékfajtáról a további weboldalainkon talál:

nyilaszaro-gyartas.huablak-ajto-gyartas.hupartnerdoors.hu

Alumínium nyílászáró UniqueUnique tulajdonságai

alu nyílászáró unique

– Üvegezés: Három rétegű, nagy hőszigetelésű Low-E vagy Solar üvegek, akár Ug=0,4 W/m2K hőátbocsátással.
Opciónálisan választható hővisszaverő rétegek. Solar üvegek széles választéka!

– Biztonság: Opcionálisan választható biztonsági üvegezés és biztonsági vasalat!

– Profil: időtálló alumínium profil, beépített hőhídmegszakítóval és további belső hőszigeteléssel.

– Hanggátlás: Hanggátló tömítéssel és opciónálisan választható hanggátló üvegezéssel is kérhető!

 

További alumínium termékeinket megtalálja a weboldalunkon, mint például alumínium télikert, vagy alumínium függönyfal!

Alumínium nyílászáró-ra kérjen árajánlatot most! Az ár ajánlat kéréshez kattintson ide!