Télikert profin minősítve. Télikert, előtető, függönyfal, nyílászárók, medencefedés, gyártására szerelésére ISO minősítésünk van. A termékeink, medencefedés, előtető, kocsibeálló, télikert profin minősítve.

télikert profin minősítve - ISO minősítés
télikert ISO tanusítvány

Cégünknek rendelkezésére áll minden ami a minőségi munkát elősegíti és amiért ezt a minősítést megkaptuk, télikert gyártó üzem, engedély, iroda, és rengeteg sok referencia.

A télikert gyártására, beépítésére rendelkezünk MSZ EN ISO 9001:2015 minősítéssel. Mérnökeink komoly statikai számítással tervezik meg a télikerteket, ami hosszútávon is ellenáll az időjárás szélsőséges viszonyainak. /meleg, hideg, szél, hóteher, vízzárás, hő átbocsátás, hanggátlás. stb./

télikert profin minősítve!

Értesítjük tisztelt vásárlóinkat, hogy a Budapest XX kerületben a Határ út 83 sz. alatt lévő üzemünkben, irodánkban, bemutatjuk a gyártott és forgalmazott valamint akciózott termékeinket. (Soroksári u. és a Nagykőrösi ut, M5 kivezető, összekötő útszakaszon található.)

Az akciónkról érdeklődjön személyesen, vagy kérjen árajánlatot e-mailben.

Figyelem: érdeklődjön az Ön által kért árajánlat megfelel-e az előírásoknak.

télikert profin minősítve. Figyelem! Télikert tetőt műanyagból nem lehet gyártani, mert nem felel meg az előírásoknak. Mi befolyásolja még a télikert árát?

A télikert gyártására, terasz beépítésére, medencefedésre, előtető gyártására, kocsibeálló készítésére, rendelkezünk, MSZ EN ISO 9001:2015 minősítéssel. Ennek megfelelően mérnökeink komoly statikai számítással tervezik meg a télikerteket, ami hosszútávon is ellenáll az időjárás szélsőséges viszonyainak (meleg, hideg, szél, hóteher, vízzárás, hőátbocsátás, hanggátlás stb).

Magyarország teljes területén dolgozunk, így legyen ön az ország bármely pontján, mérnökeink az előzetes árajánlat elfogadás után kimennek és felmérik a területet a pontosabb árajánlat készítéséhez valamint a látványterv elkészítéséhez! ISO minősítés minden általunk gyártott termékre!

télikert profin minősítve!

Tájékoztatás

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a Budapest XX. kerületében Határ út 83. szám alatt lévő üzemünkben, irodánkban megtekinthetik az általunk gyártott és forgalmazott termékeinket, amit ISO minősítés van.Télikert profin minősítve ez a mottónk! Az aktuális akcióinkról, előzetes árajánlat iránt érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

Tisztelt vásárló!

Felhívjuk figyelmét, hogy a minden esetben tájékozódjon az Ön által felkeresett cégek, szakemberek tényleges képesítéséről, hozzáértéséről! ISO minősítés. Ez előzetes garanciát jelenthet a színvonalas munkát illetően, ami a hosszú távú befektetések alapja. Szervezetünk első számú elve a vásárló igényeinek kielégítése, hogy megbízható és időtálló végeredményt tudjunk biztosítani az Ön megelégedettségére.

Az általunk gyártott termékek magas minőséget képviselnek és ISO minősítése van – versenyképes áron. Az árajánlat elkészítése és az ingyenes helyszíni felmérést követően részletesen egyeztetjük a vevőnkkel a legfontosabb szempontokat, hogy az előírásoknak és a megrendelői igényeknek is tökéletesen megfeleljen a készülő télikert, előtető, medencefedés (stb.).

Forduljon hozzánk bizalommal bármely elérhetőségünkön vagy személyesen!

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>