Télikert készítése

Télikert készítése Magyarországon nagy szakértelemmel. Fő tevékenységünk: télikertek gyártása, építése, készítése most 50% kedvezménnyel. Télikert tető, lehet üveg, polikarbonát, hőszigetelt alumínium panel. Árajánlat készítése és felmérés, tervezés ingyenes.

Télikert készítése a fő tevékenységünk: télikertek építése, készítése most 50%.-os akcióval. Az akciónkról érdeklődjön elérhetőségeinken.

Télikert tető, lehet üveg és polikarbonát, hőszigetelt nem átlátszó panel is.

Miért válasszon minket télikert készítése ügyében?

Kétféle rendszerből gyártunk:

  1. Az alumínium profilrendszerekből készített télikert, valamint alumínium külső merevítéssel műanyag  profilból gyártott télikertek, kimondottan télikertek építés céljára lettek tervezve, minden létező forma megoldható gyári megoldásokkal.
  2. Az alumínium  tetőszerkezeteknél a vízelvezetés minden esetben az épület szerves része az ereszcsatorna egyben koszorú is, amely a tető vízszintes alátámasztását adja, az oszlopok pedig rejtetten vezetik le az esővizet és egyben függőleges merevítésként is szolgálnak. A külső alumínium merevítős rendszerrel a csatorna nem tartó szerkezet, nem is szükséges, de általában a csatornát ajándékban adjuk.
  3. A télikert profilok hőszigetelő kialakításúak, hőhídmentesek.
  4. A télikertek készítése nagyon nagy fesztávokkal és szélességi méretekkel is kialakíthatók anélkül, hogy bármilyen alátámasztás lenne.
  5. A szerkezetek színe bármilyen lehet, illetve 25 féle famintázat közül választható.
  6. A tervezés és kivitelezés gyártást, számítógépre telepített programmal készítjük.
  7. A profilokra 10 év garancia, egyéb anyagokra, szerelésre 5év garancia jár!

Előnyök:

– Nappali kiszélesítése.

– Iroda, dolgozó szoba, vendég szoba kialakítása

– Télikert készítése, terasz beépítése, amit nem tudott eddig kihasználni

– Medence, jakuzzi befedése, fürdőház

– Növények elhelyezése a télikertben, ami nem hidegtűrőek.

– Külön leges vonzása miatt, kávézó a vendégek részére.

Ügyeljünk a szellőztetésre, árnyékolásra, ezért szükséges a nyílászárók megtervezése is: toló ajtó, bukó-toló ajtó, emelő-toló ajtó, harmonika ajtó, ablakok elhelyezése. Részletesebben a télikert gyártás oldalunkon olvashat.

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>