Télikert árak, télikert ára, télikert árlista. Mennyibe kerül egy télikert?

A télikert árak, télikert ára sok mindentől függ. Télikert árlista elérhető. Mennyibe kerül egy télikert? Keresse szakértő kollégáinkat bátran!

Az átlagos télikert árak nagyban függnek a mérettől, a felhasznált anyagoktól, a profiltól, hőszigeteltségtől és még sok minden mástól. Például fontos, hogy a télikertbe milyen nyitási módokat, vagy szigeteléseket terveztünk.

Jelentős szereppel bír még a vázszerkezet kialakítása (alumíniummal erősített műanyag, vagy csak alumínium). Számos tényező változtathat a végső áron, de egy dolog biztos. A télikertek ott a legolcsóbbak, ahol a kivitelezés és a gyártás is egy helyen van. Ha ilyen helyen rendelné meg télikertjét, akkor javasoljuk, hogy kérjen ajánlatot tőlünk.

telikert-ara
télikert ára
mennyibe-kerul-egy-telikert
Télikert árai
telikert-arak
Télikert árak

 

 

 

 

 

 

Ezeket a tényezőket fogjuk most megvizsgálni:

1. Fajták

Mobil és szétszedhető: Hátránya, hogy nem hőszigetelt. Télre nem a legjobb megoldás, mert kevésbé használható, mint a fixen rögzített.

Fixen rögzített: Az oldalai szinte bármilyen ajtótípussal variálhatók. lehet alumínium profilból a váz a tető, de kisebb télikertek esetében lehet műanyag is a szerkezetek, de alumínium külső merevítővel van ellátva statikai szerepe miatt.

2. Télikert árak függenek a Borítás anyagától is

Üveg: Több mint 200 féle üveg típus létezik. Hőszigeteltség szempontjából lehet több réteggel is választani. A legnépszerűbb az átlátszó, a katedrál, a biztonsági valamint a reflexiós üveg.

Polikarbonát: Opál, víztiszta, és bronz színekből lehet választani.

3. Télikert árak a Hőszigeteléstől is függ

A hőszigetelés esetében a két réteg és három réteg üvegezés az általános, hőszigetelési értéket is befolyásolja. Minél több réteg van, annál magasabb a hőszigetelési érték.

4.Télikert árak függenek a paraméterektől is.

Hosszúság, szélesség és magasság. Ezt általában nem kell mélyebben kifejteni, azonban azt érdemes tudni, hogy egy nagyobb télikert fajlagosan azaz négyzetméterenként olcsóbb, mint egy kisebb.

5. Télikert árak a Nyitási módozatok nagymértékben befolyásolják.

Az alábbi nyitási módozatok közül lehet választani, melyik mind befolyásolják az árat: nyíló ablak, bukó ablak, bukó-nyíló ablak, erkély ajtó, bejárati ajtó, toló ajtó, toló-bukó ajtó, harmonika ajtó.

6. Hőszigeteltség

A legfontosabb tényező hőszigeteltség szempontjából az üvegezés, mivel felületileg ez foglalja a legnagyobb helyet. A hőszigetelt üvegnek rengeteg változata van (több mint 200 féle), ezért mielőtt kiválasztja az üvegezés típusát télikertjébe, azelőtt informálódjon a témában, mert befolyásolhatja a télikert árak-at.

Műanyag profilok: 5-8 kamrás profilokból gyártunk legtöbbször, ez alól természetesen vannak kivételek. Érdemes tudni, hogy minél több kamra van, annál magasabb a hőszigeteltség értéke. Terasz beépítés esetében is a jobb hőszigetelésű profilokat javasoljuk.

Alumínium profilok: Hőhíd-mentes profilokból gyártunk a hőszigeteltségi érték fokozása végett. Előnye a statika, mivel strapabíróbb, masszívabb, mint a műanyag profil.

7. Színek

Bármilyen fahatású szín és bármilyen RAL szín választható, a vázszerkezethez. Alumínium és alumíniummal erősített műanyag esetében egyaránt.

Télikert Kápolnásnyéken

Télikert építése Nagytarcsán

Télikert Budapest

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>