A télikert terasz beépítés lehetséges! Nézze meg hogyan. Télikert terasz beépítése az ország egész területén. Keressen minket! Terasz lezárása nagy tapasztalattal. Hőszigetelt terasz beépítése ma már nem luxus, hanem a háza dísze is lehet.

Télikert, terasz beépítés

 Keressen minket! A gyártott termékeinkre ISO minősítésünk van.

Teraszra télikert beépítés

Télikert, terasz beépítés számos előnyökkel jár amit szeretnénk részletezni, hogy teraszbeépítés előtt tudjon megfelelően választani a sok lehetőség közül.

Manapság egyre többen teszik le voksukat az egészséges életvitel mellett. Odafigyelnek táplálkozásukra, rendszeresen sportolnak, valamint szabadidős programjaikat is az egészség jegyében tervezik meg. Nagyon jól teszik! Legtöbben azonban nincsenek tisztában azzal, mennyire fontos, hogy a lakás, amiben élünk, szintén egészséges legyen ránk nézve.

Életünk legnagyobb részét zárt helyiségben töltjük. A lakás úgynevezett mikroklímája folyamatosan hatással van légzőszerveinkre, vérkeringésünkre, immunrendszerünkre, valamint nagymértékben befolyásolja alvásunk minőségét is.

A napfényben úszó építményekben, télikertben növényeink teljes szépségükben pompázhatnak, sokunk számára ez a megálmodott éden. Valamikor a nemesség privilégiumai közé tartozott a télikert építés, terasz beépítés, ma már reneszánszát éli, és a boldog hőszigetelt télikert, beépített terasz tulajdonos számára lehetővé teszi, hogy egész évben egzotikus növényekkel vegye körül magát.

A télikert, terasz beépítés a lakótér megnövelésének egyik legszebb formája, kialakítására sok megoldás kínálkozik. Megépíthető akár a bejárati ajtó előtt létrehozott szélfogóban, vagy próbálkozhatunk erkélybeépítéssel is, egészen a legmodernebb toló-bukó erkélyajtóval, harmonikaajtóval ellátott építményekig bezárólag.

A végeredmény, hogy a kertet behoztuk a házba a télikerten keresztül, ahol a szobanövények kapcsolatot teremtenek az ember és természet között, velünk élnek még a szürke, hideg téli napokon is. Tudományosan bebizonyított tény, hogy a közvetlen napfény élettanilag fontos hormonjainkat szabályozza, szellemi és fizikai aktivitásunkat is jelentősen befolyásolja.

Teraszának lezárási előnyei:

 • véd a csapadék ellen
 • az üvegezésnek köszönhetően a terasz világos marad
 • teraszát könnyen és gyorsan zárttá vagy nyitottá tudja tenni a megfelelő nyílászáró beépítésével
 • véd az időjárás viszontagságaival szemben, mivel vízálló, jó hő és hang szigetel,
 • a megfelelő árnyékolással a nyári tűző napsugarak ellen is véd
 • a Solar üveg szerkezet könnyen tisztítható, és fél árnyékolást jelent a nappal szemben.
 • Ön többféle típus közül választhat, hogy megtalálja a háza stílusához ideális szerkezetet
 • tényleges lakótérrel bővítheti házát, mellyel javíthatja az életminőségét
 • ez egy prémium kategóriás rendszer, amely megfelelő hőszigetelési értékkel bír ahhoz, hogy homlokzati falként, nyílászáróként is tökéletesen funkcionáljon
 • a többféle alak, rendszerek közül kiválaszthatja melyik illik leginkább házához
 • Ön minden időjárási körülmény közepette maximálisan kihasználhatja a terasza nyújtotta lehetőségeket: védelmet nyújt az eső, a szél, vagy a hűvös idővel szemben, ugyanakkor minden fényt átengedve engedi élvezni a teraszon eltöltött időt a nap bármely szakában


Térkapcsolatok: erkély beüvegezés, teraszbeépítés, elő tető, télikert.

Gondolkozott már azon, hogyan bővíthetné hasznosan lakóterét? Szeretné egész évben kihasználni a terasza nyújtotta lehetőségeket? Van már ötlete, hogy miként tehetné még élvezhetőbbé- élhetőbbé erkélyét a negyediken? Világos nappalit szeretne, de nem akarja fix üvegfallal korlátozni magát?

Ismerkedjen meg nálunk gyártott új homlokzati nyílászárók, egyedülálló világával, ahol az erkélyüvegezés, toló és toló-bukó a harmonika üvegfalak-ajtók, a modern üvegházak és télikertek már nem a jövő zenéi! A terasz beépítés sok előnnyel jár.

Mindannyian találkoztunk már azzal a jelenséggel, hogy verőfényes napokon hangulatunk merőben jobb, mint borús napokon. Ezért is fontos, hogy ősszel, vagy télen a kevés napfény is életünk része legyen.

Mi merjük felkarolni a minőséget, és ABLAKOT és NYÍLÁSZÁRÓT, TÉLIKERTET, ENERGIATAKARÉKOS PASSZÍV HÁZHOZ MEGFELELŐEN GYÁRTUNK.