Télikert kivitelezése, építése, télikert kivitelezés az ország egész területén. Forduljon hozzánk bizalommal, ha Ön is szeretne egy szép télikertet otthonába. A télikert kivitelezés komoly szakértelmet igényel ezért nekünk ISO minősítésünk van. Kérjen árajánlatot és ingyenes felmérést a télikert kivitelezésről.

Télikert kivitelezése

Télikert kivitelezése, építése az ország egész területén. Forduljon hozzánk bizalommal. Szép télikert szeretne a teraszára? Mi a kivitelezést ISO minősítéssel végezzük. 

Télikert kivitelezése és gyártásának menete pontos ellenőrzésen megy keresztül. Az ország egész területén dolgozunk, Budapest és környéke, Dunántúl, Tiszántúl, Duna-Tisza köze stb.  Forduljon hozzánk bizalommal, ha Ön is szeretne egy szép télikertet otthonába.

Télikert kivitelezés

A télikert kivitelezése és gyártásának menete, télikert építés, télikert szakszerűen, mert a télikert a ház szerves része, azaz még télen sem kell kilépni a lakásból, hogy élvezhessük a meleg, nyugtató természetet, miközben kint esik az eső, vagy hatalmas pelyhekben hull a hó.

Hova építsük télikertünket?

A házhoz épített télikert lehet a nappali meghosszabbítása, így megnöveli az életteret. Ha nagy nagyméretű, elhúzható toló-bukó erkélyajtókat tervezünk rá, nyáron „beengedhetünk” egy kertet a lakásba, így a szinte észrevétlenül válik egyé a lakótérrel. A konyhából nyíló télikerttel kellemes reggeliző- és kávézóteret nyerünk.

Mire kell figyelni?

A télikert tervezésekor mindenképpen szakemberrel kell konzultálni, hogy az álmaink és vágyaink mellett a terv is igazodjon a kivitelezési előírásokhoz és a technikai lehetőségekhez. Fontos szempont a megfelelő anyagok kiválasztása, de a jó hőszigetelésről és a fűtésről gondoskodni kell.

A télikert kivitelezését, építését profi szakemberekkel végeztesse. Eltolható vagy harmonika üvegfallal nyitva a télikertet, beengedjük a természetet a lakásunkba.

télikert építése

A tervezés során különböző formájú megoldásokban gondolkodhatunk, figyelembe véve a ház formáját, az esztétikai szempontokat és nem utolsósorban a megvalósíthatóságot. De ne feledjük, hogy nem csak egy külön épület felhúzásával van lehetőség télikertet kialakítani. A meglévő terasz egy részének, vagy akár az erkély beüvegezésével gyönyörű, növényekkel dúsan beültetett területeket nyerhetünk.

szep telikertet
Télikert építés
telikert kivitelezes
Télikert építése
telikert kivitelezese
télikert kivitelezése

Mire kell építési engedélyt kérni?

A hőszigetelt télikert építése bejelentés kötelező, területe beleszámít a beépítettségbe. Minden esetben javasolt a területi illetékes önkormányzat érdeklődni. A télikert kivitelezés komoly szaktudást igényel, ezért bízza ránk a munkát.

Télikertet szerelni igényes feladat. A cégünk télikertet gyárt, beépít. A télikert építés, szerelés szakmunkát igényel az elvárásoknak eleget teszünk. ISO minősítéssel rendelkezünk, engedélyezett üzemben folyik a gyártás

A cégünk télikertet gyárt , mellette medencefedést, előtetők teraszra is. Felmérünk télikerteket, és a télikert felmérés szerint készítjük el az árajánlatunkat. A tervező mérnökeink elkészítették a tervet és a télikertet szerelni képzett szakemberek.

Télikertet szerelni igényes feladat. A minőségi munka végzése nálunk = a vevő elégedettséggel.

A télikert építés szakmunkát igényel, ezért nem lényegtelen a szakemberek tudása, gyakorlata.

Tel:20 336-0643 Kérjen árajánlatot